Promopuzzel
Postbus 9105
1180 MC Amstelveen
The Netherlands
Tel. +31(0)20 345 28 24
info@promopuzzel.nl

Informatie aanvraag folrmulier - contact
 
Vormgeving speciale spellen
 

Speciale spellen
Als u zelf een spel heeft ontwikkeld dan kan Promopuzzel dit spel in een professionele uitvoering voor u drukken. De spellendoos met interieur, het (opvouwbare) speelbord, eventuele kaarten (zoals kans-kaarten of opdrachtkaarten), dobbelstenen, pionnen, een zandloper... Als u weet wat u wilt, en hoeveel spellen u nodig heeft, dan kunnen we het voor u produceren.

Uw eigen logo drukken op het spelbord en de doos van een spel zoals ganzenbord is mogelijk.

Advies
Als u ondersteuning nodig heeft voor de technische of vormgevingsaspecten van het te fabriceren spel dan kunnen we u daar ook bij helpen. Onze ervaren vormgever maakt, in overleg met u, een professioneel en aantrekkelijk ontwerp dat de uitstraling heeft die u zoekt.

Minimale oplage
De minimale oplage voor bordspellen en andere speciale spellen is afhankelijk van het spel maar is meestal 250 of 500 spellen. We adviseren wel altijd om het spel niet te gecompliceerd te maken want ieder spelonderdeel (gebruiksaanwijzing, stapeltje kanskaarten, aantal fiches, speciale spelstukken of pionnen) verhoogt de productiekosten voor het spel.

Geïnteresseerd?
Als u meer wilt weten over de producten van Promopuzzel, dan kunt ons telefonisch benaderen (020-345 28 24) of ons een e-mail (info@promopuzzel.nl) sturen.

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u het informatieformulier invullen of een mail sturen aan: info@promopuzzel.nl.