Legpuzzels in puzzeldoos

Al vanaf 20 exemplaren

Legpuzzels in puzzeldoos

Uw eigen bedrukte legpuzzel komt natuurlijk het beste naar voren als deze wordt verpakt in een echte puzzeldoos. Deze kan geheel naar wens full colour worden bedrukt, zodat u ook hier uw boodschap optimaal op kunt uitdragen.

Legpuzzels in puzzeldoos hebben een hoge attentiewaarde, zijn origineel en worden vaak langdurig bewaard. Legpuzzels in puzzeldoos kunnen we al leveren vanaf 20 exemplaren.

Puzzel met foto

Met een mooie en contrastrijke afbeelding presenteert u niet alleen uw bedrijf of boodschap op een aantrekkelijk manier. U heeft daarmee ook een legpuzzel die prettig is om in elkaar te puzzelen.

Puzzel met tekening

Een legpuzzel in de vorm van een tekening zorgt ervoor dat u uw organisatie of boodschap op geheel eigen wijze kunt weergeven. Dit kan bijvoorbeeld een cartoonachtige puzzel met allerlei grappige details. Ook als u op zoek bent naar een cartoonist kunnen wij u hiermee helpen.

Puzzel met collage

Door middel van een collage kunt u alle facetten van uw organisatie of product op een brede manier presenteren. Het zorgt voor een aantrekkelijke lay-out die de verschillende afbeeldingen tot een samenhangend geheel maken.

Al vanaf 20 exemplaren

Vanaf 14-15 werkdagen levertijd

Vrijblijvende prijsopgave

Jarenlange ervaring

Offerte opvragen

 Heeft u speciale wensen, laat het ons weten. Er is veel mogelijk.

 

Creëer mijn

maatwerk puzzel

We helpen u graag met het ontwerp van uw eigen puzzel!